
Björksocker... lät skumt ibörjan, men är helt suveränt, om man inte vill äta socker!
Det påverkar heller inte insulin-nivån i kroppen! det är ju en dröm :D
Så, nu byter vi ut vårt hederliga strösocker mot björksocker på prov, används ju iallafall nästan aldrig förutom till pannkakor eller plättar..
Jag gör mina plättar med Fiberix, (fiberhalt70-80%!) som jag blandar med dinkel o ägg +en skvätt vanilj! äts med några uppvärmda hallon o lite kesella. Nu kommer jag säkert strö lite björksocker över oxå, hahaa! vill ju inte ha Canderell o Hermesetas strö.. när jag nu fått tipset björksocker!
Så, det ska bli kul o testa om jag kan baka mina speciella "kakor", eller maränger.. äggvita o hermesetas har jag ju kört på innan, med krossade nötter o mörk riven choklad o lite vanilla :)
Det var bara ett litet tips så här på kvällskvisten!
Daniel ville haka på mitt pass ikväll! får se om han grejar det, hard to belive tyvärr.. ;)

Ska kila o förbereda honom för uppvärmingen!
byebye!
hmm... god morgon!
SvaraRaderaDaniel hängde me i övningarna de första 10 minutrarna! ..men inte de resterade30.. ;)